Om TÆND-SLUK.dk

Idéen til tænd-sluk.dk opstod da jeg (Lars) stod og havde brug for en dims der på afstand kunne fortælle mig hvor varmt/koldt der var i vores sommerhus. En umiddelbart søgning på Google gav ikke rigtig nogle resultater, men efter længere tids søgning fandt jeg frem til iSocket®, som produceres af det Finske firma Intellectronics.

Jeg købte en iSocket HomeGuard og blev glædeligt overrasket over produktets kvalitet. Med et nyindkøbt taletidskort tog det ca. 2 minutter før jeg sad og tændte og slukkede for en lampe via sms. Senere blev iSocket HomeGuard installeret i sommerhuset og koblet til en el-radiator, så vi kan tænde og slukke for varmen hjemmefra. Nu modtager jeg automatisk en sms hvis temperaturen i sommerhuset faldet til under 5 grader om vinteren og så kan jeg tænde for varmen og dermed undgå frostskader. Nemt, hurtigt og energibesparende.

Det undrede mig at der ikke var lignedende produkter på det danske marked, hvorfor jeg har indgået en aftale med Finske Intellectronics om at forhandle deres produkter i Danmark. Det er så blevet til TÆND-SLUK.dk og jeg håber du synes om hjemmesiden og om produkterne.

Indehaver og iværksætter
Lars Due

 

TÆND-SLUK.dk ejes og drives af LarsDue.com ApS